Ses vi ved E-056A til Tandfaglige Dage 2020?

Ses vi ved E-056A til Tandfaglige Dage 2020?

Mød Dentec på Tandfaglige Dage 2020. Tandfaglige Dage 2020

Igen i år tager DenTec på Tandfaglige Dage 2020, og vi ser frem til at se så mange af jer som muligt. Konceptet er igen ændret en smule, men vores agenda er den samme. Vi vil gerne snakke om billeder og røntgen med så mange af jer som muligt. Og hvorfor så det? Helt enkelt af den årsag, at der aldrig er sket mere med teknologien og kvaliteten end der gør i disse år. 3D er ikke bare 3D, CBCT er ikke bare, ja, CBCT, og med de nye CIS-krav til fysikerordning, er det at drive klinik ikke bare at drive klinik. Heldigvis har vi styr på både teknologi og regulering fra CIS, så vi glæder os til at snakke, nørde, sparre, lytte, rådgive og ikke mindst hjælpe alle på vores hyggelige stand.

Se den nye CS 9600 scanner her

Aldrig har der været flere muligheder med digitale billeder

Med Carestreams prisvindende produkter, kan vi tilbyde den moderne tandklinik det bedste af det bedste. Knivskarpe billeder der ikke bare effektiviserer jeres behandling, men også giver nye forretnings. og behandlingsmuligheder. Det med et stærkt fokus på patientens og jeres sikkerhed, og med et kvalitetsystem der nemt imødekommer alle krav. Mød os til en snak om hvordan jeres klinik kan drage nytte af og udnytte det kæmpe potentiale.

Hvad kan I forvente i år fra DenTec?

Engang hed Tandfaglige Dage, Scandefa. Engang slæbte vi tonsvis af udstyr ind på messen. I år vil vi fokusere på tre temaer på standen.

  • Den gode dialog og behovafdækning
  • Udnyt dit udstyr og det fulde potentiale
  • Kom i mål med din fysikerordning

Med andre ord, vil vi forsøge ikke at distrahere den gode dialog, ved at give jer hardware i hånden. Vi vil i stedet fokusere på de overvejelser I på klinikken skal tage i betragning, før, under og efter i anskaffer billedudstyr. Sørg for at få det fulde udbytte af den nye teknologi. Alt for mange klinikker har udstyr, der ikke leverer den kvalitet der kan forventes i dag. Andre bruger kun dele af apparatets funktioner og kapacitet, eller er aldrig kommet helt i mål med implementeringen. Hos DenTec får du adgang til et netværk og kompetencer, der sikrer at I får den hjælp, støtte og undervisning der skal til for at komme i mål. Herunder også jeres fysikerordning, som aldrig har været mere relevant at få styr på.

Ja og så selvfølgelig masser af god kaffe, flødeboller og godt humør. Vi glæder os til at se så mange af jer som muligt, nye og eksisterende kunder, til tandfaglige dage 2020 i Bellacenteret på stand E-056A.

Se kort, program og andre detaljer om Tandfaglige dage 2020 her

De bedste hilsner
DenTec Aps