Velkommen til DenTec.dk

Velkommen til DenTec.dk

Velkommen til Dentec.dk

Hos DenTec.dk bryster vi os af at have den bedste rådgivning og de bedste løsninger. For os handler god solid rådgivning om at møde vores kunder, der hvor de er og forstå deres behov.

Oversætter vi den mission til vores hjemmeside, vil vi give relevant information, på en måde som er let at absorbere og forstå. På alt for mange hjemmesider, er billederne dårlige og informationerne for mange og usorterede. Resultatet er at man som besøgende ofte ender med flere spørgsmål end svar. Det vil vi gøre op med, og har stilet mod et let design, der effektivt formidler det der er relevant, og giver adgang til det “nørdede”. Vi forventer selvfølgelig ikke at alle læser det hele, eller for den sags skyld bare noget af det, og telefon og mail er selvfølgelig som altid åben.

Fra hjemmeside til undervisning og glade kunder

På DenTec.dk vil vi gerne vise hvad vi kan og give vores kunder inspiration til den veldrevne klinik. Men som med meget andet ligger det hele i detaljerne. På vores kontaktside har vi gjort det nemt at kontakte os. Vi sidder klar til at rådgive og vejlede om den bedste løsning, og ligesom at en hjemmeside er god til første indtryk, er personlig rådgivning, implementering og undervisning en del af vores model for at sikre den gode kundeoplevelse.

Fra produkter til løsninger

Alle kan lave en flot hjemmeside med en masse produkter. For os ligger forskellen i det der ligger bagved, og viljen til at skabe den gode kundeoplevelse og den rigtige løsning. Vi er specialister i digital røntgen, og det løft det kan give jeres klinik. Vi kender branchen og de faldgruber andre overser, og ja så er vi et rigtig godt team med over 50 års erfaring tilsammen. Det kombineret med vores stærke carestream bagland, og en lang række glade kunder, gør at vi ydmygt kan sige at vi kan hjælpe jer til de bedste løsninger.

Velkommen til Dentec.dk til nye og eksisterende kunder