Vitalt tandlægeudstyr fra DenTec

Den bedste luft, giver de bedste resultater

For den moderne klinik med det bedste tandlægeudstyr, er intelligente integrerede løsninger alfa omega, også når det gælder sug og tryk. En løsning fra DenTec bygger på de bedste komponenter kombineret med den bedste service. Det kommer bl.a. til udtryk gennem en lang levetid på vores produkter. Modsat konkurrende løsninger kan vi i de fleste tilfælde nøjes med at skifte en enkelt del og ikke hele systemet.

Tag en snak med os i dag, eller læs mere herunder.

Bliv kontaktet
De bedste sugemotorer fra Cattani

En sugeløsning der præsterer

Den optimale sugeløsning er driftssikker, robust, kraftig, termostatstyret, nem at overvåge, og ikke mindst lyd- og vibrationssvag. Hvad der er den bedste sugemotor til jeres klinik, afhænger af antallet af units, jeres setup på den enkelt unit, adgangsforhold og plads på klinikken. Hos DenTec kender vi den bedste sugemotor til jer.

En sugemotor fra Cattani

Vores italienske leverandør Cattani har siden 1967 designet og produceret eminente professionelle løsninger til den kvalitetsbevidste klinik. Gennem vores solide relation, kan vi ikke bare stille en konkurrencedygtig pris, men også en løsning der overgår jeres forventninger.

3 gode sugeløsninger til jeres klinik

Her ser du tre af vores foretrukne løsninger fra Cattani, når det kommer til at levere sug og vakuum til klinikken. Tag en snak med os i dag og lad os finde en sugeløsning, der passer perfekt til jeres behov.

Micro-Smart

Lille og effektiv, der passer til klinikker med op til 2 units.

Turbo-Smart

Den bedste løsning for klinikker med 2-5 units, og mulighed for lyddæmpend kabinet

Turbo-Smart i Serie

Den store kliniks behov dækkes nemt med Turbo-Smart i serie. Opnå det optimale sug ud i alle units.

Brug for manualer og arbejdstegninger til vores sugemotorer?

God, ren og tør luft giver gode resultater

Den moderne klinik med de bedste hånd- og vinkelstykker kræver et konstant tryk. Med god, tør luft opnås de bedste resultater, og mindst mulig slitage og dermed service og udskiftning. Hos DenTec tænker vi kompressoren ind i den samlede klinikplan, inklusiv forventninger til service, vedligehold, levetid, støj og samlet økonomi.

Tryk fra Cattani

Taler man om tryk og kompression til den moderne klinik, kan man ikke komme uden om Cattani. Oliefri enheder med tørrefunktion og op til 6 cylindere i enkelt, dobbelt og tre cylinderhoveder gør, at vores italienske leverandør kan matche alle behov. Vores tætte relation og dialog med Cattani resulterer i den bedste løsning til jeres klinik, og så endda til markedets bedste pris.

3 gode trykløsninger fra DenTec

Her ser du tre af vores foretrukne løsninger fra Cattani, når det kommer til tryk og kompression. Tag en snak med os i dag og lad os finde en trykløsning, der passer perfekt til jeres behov.

2 cylinder – 160 l/m

Lille, solid og perfekt til den lille klinik med op til 3 units

3 cylinder – 238 l/m

Opgradér med en ekstra cylinder og få kapacitet til 4 units

6 cylinder – 476 l/m

Tandemkompressor der leverer det perfekte tryk til op til 9 units

Brug for manualer og arbejdstegninger til vores kompressorer?