DenTec support

En god løsning

Vi har samlet simple løsninger på de små udfordringer, der kan opstå på den moderne tandlægeklinik. Derudover finder du guides fra vores prisvindende producenter og andre relevante dokumenter.

Finder du ikke en løsning sidder vi selvfølgelig klar med fjern- og onsite-support. 

Kontakt DenTec

Ét klik fra en løsning

Det skal være nemt at løse hverdagens problemer. Vi har derfor samlet en liste med ofte stillede spørgsmål (FAQ), og løst dem i en række hjælpeartikler. Vores mange hjælpeartikler, viser dig hurtigt hvordan og om du selv kan løse udfordringen. Vi sidder selvfølgelig klar til at hjælpe.

CS 1200CS 1500 RVG 6200CS 7600CS 8100RVG 6500CS 3600RVG 5200CS 7200MicroSmartTurboSmart

Downloads

Her finder du guides, vejledninger og informationsark fra vores privindende producenter

Support & garanti

Hos DenTec brænder vi for den gode kundeoplevelse. Det betyder, at vi ikke slipper produktet, installationen og implementeringen på jeres klinik, før alle er glade.

Alle produkter er garanteret af den obligatoriske fabriksgaranti, der sikrer bekymringsfri opstart af vores prisvindende produkter. Har du brug for at udvide garantiperioden eller specielle behov i forhold til at sikre driften, så spørg os til råds. Vi har løsninger der passer til alle behov, og kan justere support, eftersyn og garanti, så det altid matcher jeres ønsker.

Ring, skriv eller vi kommer forbi